Kuriozitet

Mahnitëse! Si E Shp,ëtoi Papagalli Gruan Nga Bashkëshorti I Saj

Mahnitëse! Si e shp,ëtoi papagalli gruan nga bashkëshorti i saj “Ndihmë” dhe “Më lër të dal”, janë dy nga fjalët që përsëriste gjatë gjithë kohës një papagall në Florida të SHBA-së gjë e cila ka shqe,tësuar së tep,ërmi banorët e zonës, aq sa janë detyruar që të thërrasin menjëherë p0licinë. Banorët kanë menduar që bri,tmat […]