Kosova Lajme

Vuçiq: Nëse nuk largohet taksa deri në këtë datë, Ju betohem se do ta…

Presidenti serb reagon për miratimin e deklaratës për bashkim të Mitrovicës dhe formimin e ushtrisë së Kosovës.Presidenti serb Aleksandar Vuçiq, pas informatës se është miratuar deklarata për bashkimin e Mitrovicës, ka thënë se ekzistojnë disa gjëra të cilat thjeshtë nuk mund të lëshojmë pe kur flitet për Kosovën.

Ai ka porositur se për të lajmi kryesor është ai se dikush po mundohet të rrëmbej pjesën veriore të Mitrovicës

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *