Kuriozitet

Punonjësve iu rrëshqiti paneli i xhamit nga kati i 47-të (Video)

Derisa punonin në katin e 47 të një ndërtese në Moskë të Rusisë, punonjësve iu rrëshqiti një panel xhami dhe ra poshtë. Megjithëse shkaktoi gërvishtje në fasadën e objektit, nuk raportohet për ndonjë të lënduar. Por, faji për këtë ishte te punonjësve të pakujdesshëm që nuk bashkëpunuan, për ta vendosur si duhet.

Sikur të ishte dikush poshtë ndërtesës së lartë afro 150 metra, paneli do t’i shkaktonte lëndime me pasoja jete. VIDEO ↓↓↓ KLIKO NË LINKUN POSHT

LINK— >>> https://videos.dailymail.co.uk/video/mol/2018/05/26/997344750055372590/1024x576_MP4_997344750055372590.mp4

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *