Feja/Këshilla Kuriozitet

‘Prova se krijimi i Zotit është perfekt dhe i bukur’ tregon kjo video

Kjo video është shikuar mbi 30 milionë herë. Ajo shfaq kafshë të shumta dhe të bukura me ngjyra të ndryshme, të cilat vërtetë të mahnitin.

Faqja që e ka postuar videon, e ka titulluar ‘Prova se krijimi i Zotit është perfekt dhe i bukur’.

Colourful Creatures

Proof that God's creation is perfect and beautiful

Posted by Daily Viral Stories on Thursday, April 5, 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *