Kuriozitet

Iu nënshtrua operacionit, vjen lajmi i madh për djaloshin shkodran: “UNË JAM NJERIU MA I LUMTUM..

Një tjetër lajm i mirë vjen për djaloshin shkodran Musa Baculi. Pasi kreu me sukses operacionin në Itali, ai tani ka filluar edhe të flasë. Një gjë e tillë bëhet e ditur nga psikologia dhe mësuesja e tij, Antonjeta Pero.

Nëpërmjet një postimi në “Facebook”, ajo shkruan se ka komunikuar me Musanë dhe ndihet e lumtur. Ndërkohë ka një falenderim edhe për shkodranët.

  • “UNË JAM NJERIU MA I LUMTUN .
  • SAPO KAM FOLË ME MUSA BACULIN.
  • ZOT TË KJOSHIM FALË!

JU FËMIJËT E PRINDËRITSHKODRANË, E KENI ZEMREN MA TË MADHE SE TË GJITHË KRYEMINISTRAT E PRESIDENTËTBASHKË!” – shkruan Pero.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *