Erëza më e fuqishme që lufton gjithçka, duke filluar nga artriti deri tek gripi më i fortë!

Erëzat që gjenden në dollapin tuaj, mund të jenë po aq efektive sa barnat që blini në farmaci, kur vjen puna për parandalimin dhe trajtimin e sëmundjeve të ndryshme.Hulumtimet vazhdimisht tregojnë se shumë erëza dhe bimë kanë cilësi mjekësore dhe mund të ndihmojnë në parandalimin e çdo sëmundjeje, duke filluar nga kanceri deri tek i ftohti i zakonshëm.

Ne po ju prezantojmë me shtatë prej tyre:Xhenxhefili-Vetitë e xhenxhefilit për të luftuar sëmundjet datojnë që nga shekulli i katërt para erës së re. Shfrytëzojeni atë në sallatë, supë apo çaj.Kanella-Lufton diabetin e tipit 2. Studimet tregojnë se kanella përmban një substancë që mund ti ndihmojë qelizat ti përgjigjen insulinës.

Rezultati? Një zvogëlim i niveleve të sheqerit në gjak me një mesatare prej 18 për qind në 29 për qind, sipas një studimi të fundit pakistanez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: KLIKO MBI REKLAMËN :)