Kuriozitet

Të gjithë e keni përdorur gabim dollapin poshtë furrës, do të mahniteni për çka shërben

Shumica nga ne në atë dollap kryesisht lëmë gjërat e nevojshme, siç janë letrat e kuzhinës, foliet dhe mjete të tilla, shkruan revista Kosovarja.Por a i keni bërë ndonjëherë vetes pyetjen se çfarë shërben ai dollap ?!

Dollapi poshtë furrës elektrike, ndryshe quhet “dollap i nxehtë” me që shërben që të ruhet nxehtësia e ushqimit rreth 2 orë pasi që të jetë gati.Nëse ende nuk jeni të sigurt për këtë gjë, ju mund t’i lexoni instruksionet që shkruajnë në garancionin e furrës.

adm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *