Lajme

Vëllezërit ndahen për një jetë më të mirë, lot dhe pikëllim në autobusin për në Gjermani

Vëlla me vëlla po ndahen, e kur do të takohen serish asnjëri nuk e di. Valixhet i kanë bërë gati për tu nisur drejt Gjermanisë, ose në ndonjë shtet tjetër të Evropës, nuk ka rëndësi, ku të gjejnë punë. Familjarët vështirë po i përballojnë ndarjet me më të dashurit e tyre.

Nëse vazhdohet kështu, vallë sa banorë do të mbesin në vend. Edhe agjenci tjera turistike thonë se numri i shitjeve të biletave njëdrejtimëshe është shtuar. Qytetarët po braktisin vendin për një jetë më të mirë, por se çfarë i pret atje do të mësoni në storjen e radhës./TV21

adm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *