Kuriozitet

Lind krijesa e mall.kuar, ja çfarë thonë librat e shenjtë për të

Instituti “The Temple” në Izrael ka njoftuar se profecia biblike është gati të përmbushet pasi ka lindur mësh.qerra e kuqe, një ngjarje që nuk ndodhte prej 2000 vitesh.Instituti e njoftoi lindjen e mëshq.errës në kanalin e Youtube dhe tashmë viçi dhe e ëma e saj do i nënsht.rohen ekzam.inimit nëse janë pa të meta.Në njoftim, instituti thotë:Lexo artikullin e plote ketu .

adm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *