Feja/Këshilla Kuriozitet

Dhimbje e lot, vаrrоsеn dy vëllezërit që humbën jetën dje (VIDEO)

Sot u be vаrrimi i dy vellezerve qe nderruan jete diten e djeshme nga shembja e dheut te nje kanali qe ishin duke punuar. Qenan Ismaili mbajti fjalimin e tij ne vаrrimin e vellezerve ja statusi tij i plote:

Fjalimi im modest, para faljes se namazit te xhеnаzеvе në xhaminë ‘Haxhi Azem’ – Shkup,
Shprehim ngushëllimet tona dhe ndajmë dhimbjen me familjarët e dy të rinjëve nga Shkupi, që humbën jetën në këto ditë të Bekuara!

Allahu i mëshiroftë, familjarëve durimin ua shtoftë!

Fjalimi im modest, para faljes se namazit te xhanezeve në xhaminë 'Haxhi Azem' – Shkup, Shprehim ngushëllimet tona dhe ndajmë dhimbjen me familjarët e dy të rinjëve nga Shkupi, që humbën jetën gjatë orarit të punës në këto ditë të Bekuara!Allahu i mëshiroftë, familjarëve durimin ua shtoftë!

Posted by Qenan Ismaili on Sunday, June 2, 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *