Kuriozitet

Kur në pyetje është jeta e djalit, babai arrin ta bëjë edhe këtë gjë

Një fëmijë 1-vjeçar shkon rreth rrjetës mbrojtëse të pishinës për të tërhequr topin, por përfundon në ujë. Babai sheh skenën dhe zhytet në një mënyrë spektakolare për ta shpëtuar atë.

Skena u mor nga kamerat e sigurisë në një shtëpi Palm Beach, Florida.

“Gjithmonë kontrolloni fëmijët tuaj,” – shkroi njeriu në postin e tij në Facebook.

adm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *