Kuriozitet

Receta Që Do T’ju Shpëtojë Në Verë; Mbani Larg Mushkonjat Me Këtë Përbërje Që Mund Ta Bëni Në Shtëpi

Gjatë kësaj kohe të vitit, mushkonjat kënaqen duke vizituar oborret dhe kopshtet tona.Agjencia për Mbrojtjen e Mjedisit raporton se ka mbi 3.000 lloje të ndryshme të mushkonjave në botë. Aktiviteti i tyre fillon kur temperaturat gjatë natës janë shumë të larta dhe përveç se mund t’ju pickojnë ato mbajnë dhe infeksione.Receta e mëposhtme të cilën mund ta bëni në shtëpi është perfekte kundër mushkonjave dhe do t’ju ndihmojë të parandaloni ato kafshime të bezdisshme të mushkonjave: Shtyp ne rek lame dhe merr receten.

adm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *