Kuriozitet Lajme

E TMER RSHME/ Me 25 shenja kafs himesh në trup, vogëlushja kthehet në shtëpi ‘e mas akruar’ nga çerdhja

Një nënë nga Arizona është tro nditur kur vajza e saj 15 muajshe u kthye nga çerdhja me 25 shenja kaf shimi në shpinë. Ish marinsja, Alice Martin vuri re lën dimet pasi mori vogëlushen nga çerdhja, por ende nuk e di se çfarë ka ndodhur.

Për të parala jmëruar miqtë e prindërve për vendin ku çonte vajzën, Martin ndau fotografitë duke treguar se sa e tmer ruar ishte nga trajtimi që i ishte bërë vajzës.Ndonëse kanë ngritur pa di, ende nuk kanë një person të cilit mund ti referohen për she njat në trupin e vajzës.

“Unë bëra den oncim në polici për neglizhencë ndaj fëmijës dhe njoftova Departamentin e Shëndetësisë, i cili merret me akreditimin e kujdesit ditor. Asnjë departament nuk më ka kontaktuar për ndonjë të re. Të gjitha she njat e vajzës ndodhën vetëm në një ditë”, shkruajti Alice Martin në një postim në Facebook.

adm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *