Kuriozitet

Vr,au motrën pasi postoi video me të fejuarin, policia nuk pranon ta arre,stojë vëllain mon,stër

Israa Ghrayen, një 21-vjeçare palestineze, u v,ra të enjten nga vëllai i saj për të rua,jtur nder,in e familjes. Ihab, vëllai i Israa, e dhun,oi dhe e tort,uroi të renë në shtëpinë e familjes në Bethlehem pasi ajo postoi në rrjetet sociale një video ku shfaqej me të fejuarin e saj.Shty,pe rek,lam.en dhe shi,ko vid,eon e plo,te.

LEXO KETU

adm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *