Kuriozitet

O Zot, si ka mundësi kjo ! E lindi dhe e futi në një qese,nëna filmohet duke braktisur foshnjën

Një nënë është filmuar duke bra’ktisur foshnjën që sapo e kishte sjellë në jetë. Sipas asaj që duket në pamjet e filmuara nga kamerat e sigurisë, gruaja e ka futur fëmijën në një qese dhe më pas e bra’ktis jashtë një superparketi në Rusi.

Thuhet se fëmija u bra’ktis vetëm pak kohë pasi ishte lindur në një shkurre aty pranë. Foshnja u gjet pa rroba, me shenja hipo’termie nga menaxheri i marketit në fshatin Cheremshan, Rusi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *