Kuriozitet

Kishin vetëm dy ditë pa u parë, përqafimi i dy shokëve të vegjël do ju lë gojhapur

Ky është momenti kur dy shokë të ngushtë, secili nga dy-vjeç, takohen gjithë ngazëllim pasi kishin vetëm dy ditë pa u parë. Takimi emo’cional mes djemve Maxwell dhe Finnegan u publikua në rrjet nga babai i njërit prej tyre. Pamjet gazmore janë filmuar në një rrugë në qytetin e Nju Jorkut.

Qëkur është publikuar të dielën, videoja është parë më shumë se 11,000 herë dhe ka marrë një numër të madh komentesh nga njerëz të ndryshëm që admirojnë miqësinë fëmijëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *