Kuriozitet

“E gjetëm foshnjen të ngrirë në djep”, familja Laçi tregon vu’ajtjen mes varfërisë e skamjes

Familja e Skënder Laçit jeton vetëm disa kilometra larg Tiranës, kryeqytetit të Shqipërisë, e mby.tur në skamje dhe në varfëri. Ata janë 6 pjesëtarë në familje, ku më i vogli prej tyre është 8 muajsh. Burrë e grua enden çdo ditë mes skamjes e mbijetesës.

Gruaja e shtëpisë ka treguar në emisionin “7 pa 5” vështirësitë e shumta dhe fr’ikën e tyre më të madhe: a do të kenë diçka për të ngrënë nesër? Silvana rrëfen mes lotësh vua’jtjet që familja e saj kalon çdo ditë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *