Kuriozitet

Përsëri Ariu u nxjerr telashe banorëve të Prizrenit shikoni si i shqeu 14 dhi..

Një pr’oblem i madh u shfaq disa ditë më parë në Prizren, pasi kafshët shtëpiake dhe bagëtitë nisën të mby.teshin dhe të zhd’ukeshin njëra pas tjetrës. Shkak dyshohet të jetë bërë një ari, i cili është shfaqur në zonë prej datës 5 shtator.

Ka qenë Shaban Osmanollaj ai që ka folur për “Express” në lidhje me këtë fenomen dhe rishfaqjen e ariut. Pas shumë thirrjeve të shumta, Ministria e Bujqësisë dha urdhër që ariu të mos mby.tej.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *