Lajme

Oh zot cka po ndo’dhe keshtu , nde,rron je,te ky vogelush

Ky eshte Arti i cili nde,roi je,te ai kishte lindur me semun,djen e ren,de Leuk,emia Akute dhe sot ai nuk mu,ndi ti beje ba,lle semu,ndjes se ren,deArti para disa muajsh ishte dj,egur nga uji i nx’eht pasi nje infer’miere du’ke dash’ur t’- ushe’qeje e kis’hte dje,gur ne pjesen e fe’tyres , familja ka ngri’tur pa’di ndaj infermieres dhe ajo eshte lar,guar nga puna.Post Lajme i shpreh ngushëllime familjes Surdolli, Zoti u dhasht gajretin..Shty,pe rek.lam.en dhe vazhdo

adm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *