Kuriozitet

Kjo ndodh në një dasmën kosovare, dhëndri ia heq vellon nuses dhe i del krejt dikush tjetër

Një video tepër funny është duke qarku,lluar nëpër rrjetet sociale.Në një dasmë në Kosovë, shokët ia kanë bërë një bef,asi tepër inte,resante.Derisa dhë,ndri po afr,ohej drejt tavo,linës ku po e pris,te nus,ja me vello e sh,ami të ku,qe në kokë, ndo,dhi mah,ia më e madhe që askush nuk e besoi.Në momentin kur dhë,ndri vend,osi tija he,që nuses sham,inë nga koka doli të jetë krejt tjetër kush i veshur si nuse.Shty,pe rek.lam.en dhe shi.ko vid.eon ..

adm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *