Lajme

Bëuni gati: Meteorologët parashikojnë dimër të…

Ac,ari dhe i fto,hti eks,trem pritet të përfshijë Europën, Ballkanin Perëndimor, përfshirë dhe Shqipërinë gjatë stinës së dimrit.Sipas parashi,kimeve meteoro,logjike, dimri i vërt,etë pritet të ndodhë jo në fillim të stinës së tij, pra, jo në muajin dhjetor.Meteorologët, të cilëve u referohet deklarojnë se stina e dimrit do të nisë jo si zakonisht, muaji dhjetor do të karakterizohet nga temperatura relatavisht të larta për këtë stinë duke lëvizur midis 12-17 gradë celc,ius.Shty,pe rek.lam.en dhje vazh.do le.xo

LEXO KETU.

adm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *