Lajme

Qendruan plot 3 vite me Gjermani : Ne oren 3 te mengjesit i dëb,uan nga Gjermania, me pas dalin ne faqen e pare te

Tre vite qëndruan në Gjermani, por shtetit ka vendosur që ti kthejë në Shqipëri. Familja e Xhezo Ajazaj po jetonte në Berlin dhe ky i fundit ishte shpallur edhe punëtori i vitit, por kjo nuk e ka pen,guar që ata të depor,tohen për në Shqipëri.Xhezo Ajazaj 31-vjeç dhe gruaja e tij Artjola 29 vjeç si dhe vajzat e tyre Klara 8 vjeç dhe Lejman, si dhe Karolina 6 muajshe e cila ka lindur në Gjermani, janë dëb,uar për në Shqipëri.Pavarësisht se familja shqiptare ishte integr,uar në Berlin, ata u dëb,uan nga Gjermania para Krishtlindjeve.Shty,pe rekla.men dhe vazhdo..

adm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *