Kuriozitet

Shefqet Krasniqi “godet” Haradinajn: O Ramush ti je një…

Ish-imami i Xhamisë së Madhe në Prishtinë dhe ish i a.kuzuari për nxitje, Shefqet Krasniqi në një intervistë për media kishte komentuar deklaratat e kreut të AAK-së, Ramush Haradinaj, lidhur me fenë islame. Sipas tij, deklaratat e Haradinajt se “ai ka lindur mysliman, por s’e di pse është mysliman për shkak se asnjëherë në jetën tij nuk ka qenë në xhami”, do ta dëmtojnë partinë e tij dhe elektoratin potenciall shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih vidjeon.

adm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *