Kuriozitet

Shikoni VIDEON ↓ Shkoj Rinia Gjashtë autobusa të mbushura me rinin tonë mërzi dhe lot në fytyrat

Kjo edhe njeher deshmon se rinia po ik cdo dite me te madhe nga vendi per ne Gjermani ,Itali dhe vende tjera te Evropes. Video nga Saraji Shkoj Rinia Gjashtë autobusa të mbushura me rinin tonë mërzi dhe lot në fytyrat.

Kjo video eshte nga Saraji ku autobusat mbushen nga Tetova dhe vazhdojne rrugetimin per ne gurbet , e dhimbshme por e vertete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *