Lajme

Keni nga keto pikat e bardha rreth syve ? Ja se cfare jane ato dhe si ti hiqni

Mund t’ju ketë ndodhur të pikasni disa gunga të vogla rreth syve, ose t’i keni parë në sytë e dikujt tjetër. Termi mjekësor i përdorur për këto gunga të vogla është ksanthesalma palbebral, duke iu referuar tum. oreve të vogla ben. inje ose grumbujve yndyrorë të vendosura rreth qepallave.Shty,pe rek.lam.en dhe vazhdo..

LEXO KETu

adm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *