Lajme

Parashikimi i sinoptikanëve: Gëzohuni me vjeshtën, ja ç’dimër na pret

Vjeshta është duke u larguar, por temperaturat vijojnë të jenë të larta. Po shkojmë drejt fundit të tetorit dhe në vendin tonë ka ende pushues, të cilët i gëzohen motit të ngrohtë në breg të detit.Sipas parashikimeve të sinoptikanëve, ky dimër pritet të jetë më i ftohtë nga vitet e tjera. Kontinenti Europian pritet të mbizotërohet nga moti i ftohtë, i cili pritet të zbresë deri në..Shty,pe rek.lam.en dhe vazhdo lexo.

adm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *