Kuriozitet Lajme

VIDEO: Ai kë’rcënoi një djalë më të dobët dhe më të ri, por nuk e dinte që ishte boksier

Një për|eshje në Kazakistan para një hyrjeje në ndërtesë tregoi se si është të nënvlerësoni kundërshtarin tuaj dhe çfarë do të thotë të ngacmosh personin e gabuar. Përkatësisht, një burrë i madh me mjekër gri’ndet me një djalë dukshëm më të ri dhe të ri dhe vepron sikur të mbajë nën kontroll situatën, por në një moment ka një kthesë. VIDEO ↓↓

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *