Lajme

Video shqet’ësuese: Motoçiklistët ngasin 150 km, por më pas aksi’dentohen, pamje trish’tuese | VIDEO

Rrjetet sociale janë plot me pamjet e një sërë aksi’dentesh në trafik, disa prej të cilave fatk’eqësisht kanë një rezultat fa’tal. Sidoqoftë, pamjet që tregojnë një aksi’dent të tme’rrshëm në makinë nga dy motoçiklistë nuk janë parë deri më tani.

Fillon duke drejtuar njërën prej tyre në një zonë pyjore, dhe kamera fotografon deri në 150 kilometra në orë. shikoni videon më posht ↓ KUJDES PAMJET !!

https://www.liveleak.com/view?t=kUbGs_1566213088

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *