Lajme

Ikën e zemëruar nga shtëpia dhe lë burrin me 2 fëmijët, 2 ditë më vonë ajo merr një letër që do t’i ndryshojë jetën

Një baba i ri vjen në shtëpi pas një dite të lodhshme në punë, dëshira e tij e vetme ishte të kalonte darkën në paqe dhe të mos duhej të përfshihej në menaxhimin e fëmijëve, tekat e tyre apo punët e tjera shtëpiake.Por atë mbrëmje, edhe gruaja e tij ishte e rraskapitur dhe nuk mund ta toleronte qëndrimin e tij, prandaj vendosi ta linte vetëm në shtëpi me fëmijët. E gjithë bota e këtij burri u shemb nën këmbët e tij, këtu është se si veproi ky baba:Shty.pe rek.lam.eb dhe vazhdo..

adm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *