Kuriozitet Lajme

Kali merr pjesë në funeralin të zotit të tij por veprimi që ai bëri i habiti të gjithë!

Wagner Figueiredo De Lima, 34 vjeç, vd, iq në një aks, ident tra, gjik. Ikja e tij i la anëtarët e familjes së tij të tri shtuar dhe të tronditur nga vd, kja e tij e papritur.Wagner, i cili ishte një kauboj gjysmë-profesionist, kishte nje marredhenie shume te afert me kalin e tij te besuar,Serenon.

Gjatë funeralit të Wagner, anëtarët e familjes së tij dhe vëllai i tij, Wando, vendosën të sillnin Serenon për të marrë pjesë në fune ralin e Wagner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *