Kuriozitet Lajme

Të gjithë ju që keni prob|emin e milingonave ose buburrecave në shtëpi, kjo ëeshtë zgjidhja..

Zgjidhje më të përshtatshme dhe të shëndetshme, të cilat do të ndihmojnë për të elim’inuar përgjithmonë praninë e këtyre insekteve.

Përbërësit që ju nevojiten, nuk kushtojnë asgjë dhe në shumicën e rasteve ato tashmë janë në raftet e shtëpisë tuaj! Ju duhet: sodë buke dhe sheqer. Por cili është procesi që duhet të kryhet? Thjeshtë, duhet të përzieni një gotë sode buke me një filxhan sheqer dhe spërkateni shtëpinë me këtë përzierje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *