Kuriozitet Lajme

Në eko panë një masë të çuditshme, nëna refuzoi të abo’rtojë dhe ndodh e pabesueshmja

Një grua ka treguar forcën e saj të nënës teksa është gjendur përpara një zgjedhje të vështirë. Mickayla Jordan-Smyth tregon se gjatë shtatëzanisë së saj, doktorët i panë në eko një masë tum’oriale kur ajo ishte 12-javëshe. Iu tha fillimisht se kishte një shtatzëni të pjesshme molare që mund të shndërrohej në kan’cer, duke vënë në rre’zik jetën e saj dhe të bebes.

Por, pavarsisht kësaj 30-vjeçarja refuzoi që të ndërpriste shtatzëninë pasi ajo besonte se do të ndodhte më e mira për të dhe beben e saj.Mjekët kryen ndërhyrje cezar’iane dhe nëna e re solli në jetë një vajzë. Megjithatë, ajo zbuloi se pasi kishte kaluar të gjithë shtatzëninë e fri’kësuar se kishte kan’cer, në fakt kishte pasur një anomali të rrallë të placentës që mund të keqkuptohet për shtatzëni molare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *