Lajme

Si të eliminoni variçet me hudhra. Rezultate të shpejta dhe efikase!

Hudhra është një produkt natyral shumë i mirë për të eliminuar venat varikoze sepse stimulon dhe përmirëson qarkullimin e gjakut dhe parandalon inflamimin e venave. Varicet shfaqen në saj të akumulimit të gjakut, por edhe pse mund të eliminohen përfundimisht me ndërhyrje kirugjikale është e rëndësishme të dini se në mënyrë që ato të mos shfaqen sërish duhet të bëni ndryshime në stilin tuaj të jetës dhe të përdorni trajtime të ndryshme.Shty,pe rek.lam.en dhe vazdho lexo…

adm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *