Lajme

Aks,ident tra,gjik, v,des ky person

Një ak,sident tra,gjik ka ndodhur në fshatin Mashtërkor, Orosh, Mirditë ku automjeti tip “Fuoristradë ML” , ka dalë nga rruga dhe për pas,ojë ka hu,mbur jetën drejtuesi i mjetit.Raportohet se ka hu,mbur jetën shtetasi A.M(Gj).,46 vjeç, banues në Orosh , Mirditë.Lezhë/Informacion paraprak.Shty.pe rek.lam.en me pos.hte dge vazhdo le.xo laj.min e plo.te..

adm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *