Lajme

E turpshme: Edi Rama tallet keq me gruan e nje qytetari qe u prek nga termeti

Dardania Press – e Një qytetar ka qenë viktimë e zemërimit të kryeministrit shqiptar, Edi Rama. Derisa po mundohej të shpjegonte një problem të tijin Ramës, ky i fundit nuk e morri parasysh fare dhe u tërbua me të. Rama fillimisht e thirri afër personin në fjalë, dhe pastaj i pari i tregoi atij problemin me të cilin përballej. Por Rama nuk e honepsi fare duke u sjellur me arrogancë ndaj tij.Shty,pe rek.lam.en dhe vazdho..

adm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *