Lajme

Erdogan: Durrësin do të bëjmë ANTALIA e dytë për europ, dhe do ti jap…

Presidenti i Truqisë, Recep Tayyip Erdoğan ka bërë të ditur se do të ndërtojmë 500 banesa për banorët e prekur nga tër,meti i 26 nëntorit në Shqipëri.“Shpresojmë që ekipet tona do të kryejnë punimet në vendet e përshtatshme në Shqipëri dhe si vëllezër turq do të ndërtojnë 500 njësi banimi”, ka thënë Erdogansht,yp ne foton posht ketij shkrimi ja deklaraten e tij se cfare thote Erdogan per shqiptaret se si do te ndertohet Durresi.

adm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *