Lajme

Kjo shtëpi duket si fabrikë nga jashtë, por shikojeni brenda

E thjeshtë nga jashtë, e bukur nga brenda – kjo është shtëpia e veçantë në Teksas të SHBA-së. Ajo mund të duket si një fabrikë, por definitivisht nuk është. Kjo është një shtëpi e madhe e zbukuruar mjaft mirë.E kompletuar me çdo gjë, prej mobilerive lëkure e deri tek një TV projektor, transmeton Gazeta Express. Shikojeni se si duket brenda:Shty,pe rek.lam.en dhe shi.ko fot.ot.

adm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *