Lajme

VIDEO/ Pamje të frikshme nga tërmeti i 26 Nëntorit. Çfarë është drita e bardhë në qiell?

Publikohen pamje të reja nga t,ërmeti i fortë i 26 nëntorit. Pamjet, që janë kapur nga kamerat e sigurisë në zona të ndryshme të Durrësit dhe Tiranës, e ndërthurur edhe me pamje nga të,rmete në botë, tregojnë se përveç lëvizjeve të forta të tokës, në qiell shfaqet edhe një dritë shumë e fuq,ishme.Shty,pe rek.lam.en dhe vazhdo..

adm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *