Lajme

Ky është qyteti i parë shqiptar që mbulohet nga bora

Vjen bora e parë për këtë sezonë në Kosovë.Në Kosovë sot kanë rënë temperaturat dukshëm, e në disa qytete madje kanë filluar reshje të lehta bore.Është qyteti i Podujevës ai i cili është zbardhur nga bora në këto momenteTemperaturat e ditës së sotme pritet të jenë nga -4 minimalja deri në +2 maksimale.Shty,pe rek.lam.en dhe vazhdo..

adm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *