Lajme

Pas termetit ne Shqiperi vjen lajmi i keq per Kosoven

Dardania Press – Kosova prapë është radhitur ndër të fundit në testin ndërkombëtar PISA 2018.Janë publikuar rezultatet e testimit PISA për vitin 2018, derisa Kosova nuk ka shënuar përmirësim të madh, tri vjet pas testimit të parë. PISA e rangon Kosovën të tretën nga fundi në listën mes 79 vendeve të botës. Ajo lë pas vetëm Republikën Dominikane dhe Filipinet.Programi për Vlerësim Ndërkombëtar të Nxënësve i njohur si PISA është projekt i Organizatës për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ekonomik (OECD), i cili mbahet çdo tri vite.Shty,pe rek.lam.en dhe vazhdo..

adm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *