Kuriozitet

Publikohen Pamjet: Shikojeni momentin si shëmbet një ndërtesë në Durrës

Një pallat në Durrës është shem.bur rreth orës 14:30 minuta të së martës pasi kishte pë.suar dëm.time në strukturë nga tërmeti i 26 nëntorit. Për f.at të mirë, ky pallat nuk u sh.emb gjatë lëku.ndjeve të for.ta, por mori dëm.time të shumta në kollona dhe pas vler.ësimit të bërë nga eksp.ertët u konsiderua i paba.nueshëm sht,yp ne foton posht ketij shkrimi n’diqni pamjet.

adm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *