Kuriozitet Lajme

Zjarrfikësi tregon momentet e fundit të Dienës: E mbronte të bijën me trup, në momentet e para…

Irjat Matraku, komandat i Grupit të zja rrfikësve tregoi mbrëmjen e djeshme se i ishte caktuar detyra që të vijonte operacionin në pallatin 6-katësh në Durrës, ku humbën jetën disa persona, mes tyre nëna, vajza e vogël dhe gjyshja. Zj arrfikësi u shpreh se nuk do ta harrojë kurrë kur ka parë Diena Karanxha duke mbrojtur me trup vajzën, Esiela.

“Ngushëllime familjarëve së pari. Në momentin e parë që mora sinjalin nga drejtori i Zja rrfikëses, u paraqita në repart. Mora për detyrë të shkoja në pallatin 6-katësh në Durres. Pasi shkuam në vendin e ngjarjes, bashkë me grupin tim filluam kërkim-shpëtimin për personat që ndodheshin nën rrë noja. Pallati ishte she mbur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *