Kuriozitet Lajme

ZOT NA FAL / Arsyeja Pse Po Del Drita Nga Vendi Ku U Bë T,ërmeti Shokoi Gjithë Shkenctarët E Huaj

Dritat e rralla që shiheshin afër tër,meteve ishin etiketuar prej kohësh si UFO, por tani gjeologët shpresojnë të ndihmojnë në parashikimin e tyre. Përplasjet e rralla të dritës që ndonjëherë shihen rreth të,rmeteve nuk janë shka,ktuar nga zogjtë, aeroplanët ose UFO-t, të gjitha këto më parë janë përdorur për të shpjeguar fenomenet e njohura si “dritat e tër,metit”. Ndiq pamjеt mëposhtë pasi ta keni teеjkalu rеk lamen e cila gjendet poshte ketij teksti dhe lexoni te plote lajmin i cili po le nam ne rrjetet sociale dhe me gjere ne te gjithe rrjetet dhe me gjere.

adm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *