Kuriozitet Lajme

Rrrahje në parlamentin serb, ja shkaku (VIDEO)

Gjatë fjalimit në Kuvendin Popullor të RS ku u mbajt seanca e jashtëzakonshme në lidhje me Programin e Reformave në Bosnje dhe Hercegovinë, Lukaç iu drejtua Stanivukoviqit i cili me disa deputetë tjerë opozitarë solli në sallë të Kuvendit disa flamuj të vegjël të NATO-s.Shty,peni rek.lam.en dhe shi.koni vid.eon e plo.te me pos.hte..

adm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *