Kuriozitet Lajme

Nje vrime eshte hapur në oborrin e shtëpisë së tij. Çfarë Ai gjeti brenda? Shkencëtarët janë të habitur …(Shiko Videon)

Nje vrim eshte hapur ne oborrin e shtepis se tije, pa arsye dhe kjo e veri ne dy,shim dhe thirri autoritetet me pas kjo nuk ndaloi duke bere buj dhe murren pjese edhe shum shkenctar ja video e famshme.Ju Ftojme te shty.pni rek.lam.en me pos.hte dhe do te ju shfa.qet vid.eo e pl.ote..

adm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *