Kuriozitet

Punëtorët panë diçka duke lëvizur në baltë, nuk keni ide se çfarë nxorrën nga atje (VIDEO)

Kur janë afruar e kanë parë se një dre i vogel kishte ngecur atje poshtë dhe me ndihmën e eskavatorit e kanë shpëtuar nga atje, transmeton lajmi.netDisa sekonda pasi del nga balta, dreri i vogël i hutuar, sikur i falenderon punëtorët të cilët i’a shpëtuan jetën dhe pastaj fillon të ecë.Shty.pe rek.lam.en dhe shi.ko vid.eomn..

adm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *