Lajme

Sëm,undja i merr jetën aktores, shuhet në moshën 24 vjeçe

Aktorja 24 vjeçare Go Soo Jung, ka ndërruar jetë pasi vuan,te nga një sëmu,ndje kronike, bëri me dije kompania e menaxhimit të saj.
Ajo ishte një ndër aktoret më të njohura në Korenë e Jugut, ku famën e mori në serialin Goblin që u transmetua në vitin 2016.Agjencia njoftoi se ajo ka ndë,rruar jetë më 7 shkurt dhe është v,arr,osur më 9 shkurt ndërsa vetëm ditën e sotme, është bërë publik lajmi.Shty,pe rek.lam.en dhe lexo.

adm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *