Lajme

Ak,sident i r,ëndë në Këlcyrë, një grua në gjendje të r,ëndë

Një aksi,dent është shë,nuar ditën e sotme në Këlcyrë. Aksidenti ka ndodhur para pak minutash, dhe bëhet e ditur se personat ishin duke udhëtuar nga Vlora, kur makina ka dalë nga karrexhata e rrugës. Nga ky aksi,dent ka mbetur e pla,gos,ur në gje,ndje të rë,ndë një grua.Shty,pe rek.lame.n dhe vazdho le.xo laj.mine plo.te.

adm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *