Lajme

Papritur shtëpia iu përfshi nga flakët, 5 vjeçari na la pa fjalë, shpëton motrën më pas kthehet për..

Një fëmijë i moshës 5-vjeçare nga Georgia, në SHBA është c ilësuar si një h eroi i vërtetë. Ai arriti të sh pëtonte të motrën pasi shtëpia e tyre u p ërfshi nga z jarri dhe më pas u k thye në banesë për të sh pëtuar edhe qenin.Shty,pe rek.lam.en per ta lex.uar laj.min.

adm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *