Kuriozitet Lajme

Kingu Vali Thot Se Sot E Pash Albinin e kom vlla kush ja prish atij…

Vali Corleone në këtë intervistë ka folur për jetën e tij private, për një shumë të madhe parash që ia kanë sjellur nga Amerika dhe shumë sekrete të tjera që nuk i kemi ditur për jetën e tij. Madje, Kingu ka thënë se Kingu Vali : Se Sot E Pash Albinin e kom vlla kush ja prish atij do ket pun me mua. me poshte shtypnni foton me posht per me shum nuk do te .. ↓

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *